Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

В Интер Експо Център стартират международните хранителни изложения и COPIS

29.09.2021   |   Събитията
 

Днес в Интер Експо Център стартират международните специализирани изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното. Тази година за първи път те се провеждат заедно с единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България COPIS.

TLL Media е официален медиен партньор на изложенията и очаква посетителите на щандовете си в централното фоайе и в зала 2 (щанд D8).

В международните хранителни изложения участие са заявили компании от България, Италия, САЩ, Гърция, Румъния, Беларус. Полска делегация от 40 млекопреработватели ще посети щандовете.

Съпътстващата програма включва редица инициативи, сред които Маратон на вкусовете и Pastry Academy, майсторски класове, състезания и браншови събития като форума "Хляб, вино и малко шоколад!", организиран от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите.

COPIS на свой ред ще насочи вниманието към сублимационните и широкоформатни принтери, сред които цялостни решения за големия и за малкия бизнес. Ще бъдат демонстрирани термобиндери, машини за довършителни работи, тенденциите при гравиране на стомана, матрици и щемпели, печатите, рекламните стелажи, изложбени системи. На COPIS ще се лансират изцяло нови продуктови линии, календари, тефтери, рекламни и мърчандайз материали и др.

COPIS ще предложи и богата съпътстваща програма. Днес под мотото "Покупкология" ще се състои 7-ото издание на eCommCongress & Expo. DIGI PAY ще се проведе на 1 октомври и ще се фокусира върху дигиталните разплащания. В рамките на COPIS ще се проведе и майсторски клас за дизайн на продукти и опаковки с проф. Христо Кафтанджиев.

Изложенията се провеждат на живо при спазване на противоепидемичните мерки, разписани от здравните власти.

     
Източник: ИЕЦ, TLL Media

Ключови думи: ИЕЦ   хранително-вкусова промишленост   принтери   опаковъчна индустрия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...