Industry Info  
Festo
Festo

Националният конкурс "Иновативно предприятие на годината" открива нови възможности за стартъпите

29.09.2021   |   Събитията
 

17-ото издание на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината" предизвиква засилен интерес сред компаниите в областта на иновациите за здравословен начин на живот и биотехнологиите, развитието на меки умения и корпоративна култура, както и в сферата на високите технологии, отчитат организаторите от Фондация "Приложни изследвания и комуникации".
 
Тазгодишното издание на конкурса предоставя нови възможности за стартиращите предприемачи. За първа година победителят в категория "Иновативно новостартирало предприятие" ще получи и специална подкрепа под формата на пакет от услуги от София Тех Парк.
 
Милена Желева, HR експерт в Ондо Солюшънс, победител от 2020 г. в категория "Иновативно новостартирало предприятие", споделя, че конкурсът е направил компанията и продукта й по-видими и за клиенти, и за партньори. "Благодарение на участието ни в него и получената марка "Високи постижения в иновациите" имаме възможност да достигнем до потенциални международни партньори и клиенти във всички икономически сфери в рамките на Еnterprise Europe Network в над 60 държави", допълва Желева.
 
Владимир Вълев, управител на ЕнтоСинерджи, финалист от 2020 г. в категория "Зелена иновация", препоръчва на фирмите да участват в конкурса, защото той дава възможност за бързо и широко популяризиране на идеите в България, както и за намиране на потенциални клиенти, съмишленици и/или инвеститори.
 
В конкурса могат да се включат активни фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. Номинации се приемат в осем категории – "Пазарно лидерство", "Качество на живот", "Зелена иновация", "Иновационен мениджмънт", "Социална иновация", "Иновация в креативните индустрии", "Иновативно новостартирало предприятие", "Дигитална трансформация".
 
Отличията в конкурса ще бъдат връчени по време на Националния иновационен форум през декември. IndustryInfo.bg и тази година е официален медиен партньор на събитието.
 
Кандидатстването онлайн е отворено до 10 октомври 2021 г. тук.

     
Източник: Фондация "Приложни изследвания и комуникации"; Снимка: EEN – България

Ключови думи: Фондация "Приложни изследвания и комуникации"   EEN   биотехнологии  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...