Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Палетизиране на каси кисело мляко с робот FANUC

27.09.2021
 

Симлоджик проектира и разработи базирана на промишлен робот FANUC M-410 инсталация за палетизиране на пластмасови каси с кисело мляко за нуждите на ЕЛВИ ООД.

"Автоматизираната линия е базирана на 4-осен индустриален робот FANUC M-410 с товароносимост 315 кг, който палетизира готовите продукти, постъпващи от две отделни линии. Разработихме специализиран грипер за захващане на 4 каси едновременно, като основните му конструктивни елементи и детайли са проектирани, изработени и асемблирани от нашия екип", пояснява управителят на Симлоджик Пламен Пенев.

Двете производствени линии на производителя на млечни продукти са с капацитет приблизително 720 каси на час. Инсталацията предлага възможност за палетизиране на касите по избор на оператора – от двете линии на едно и също пале, от някоя от двете линии върху двете палета или всяка линия за себе си на съответното пале към нея.

"Специално разработена за увеличаване на производителността при операции за палетизиране, серия M-410 се предлага в няколко конфигурации за палетизиране и разполага с широка вертикална работна зона на работа", коментират от FANUC.

Цялостното управление на системата се извършва от индустриален контролер, а фактическото задаване на параметрите за палетизиране става чрез индустриален сензорен дисплей. Визуализацията на панела е изцяло на български език и е разработена от Симлоджик, специално за съответното приложение. 

Вижте как работи роботизираната система във видеото по-долу.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   FANUC M-410   Симлоджик   роботи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...