Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Уебинар разглежда дигиталната трансформация на Стара Загора

23.09.2021   |   Събитията
 

На 12 октомври община Стара Загора ще бъде домакин на уебинар на тема "Готовност на регионите за дигитална трансформация – ролята на публичния и частния сектор – Умен град", съобщиха от Българската агенция за инвестиции (БАИ).

Събитието ще се проведе в рамките на 19-ото издание на инициативата на ЕС – Европейска седмица на регионите и градовете (#EURegionsWeek).

Форумът дава възможност за установяване на сътрудничество между региони и градове от цяла Европа чрез учене и обмен на опит.

Основната тема, която ще бъде дискутирана на уебинара, е готови ли са регионите и в частност Стара Загора за дигитална трансформация и каква е ролята на публичния и частния сектор в изграждането на т.нар. умен град.

На събитието ще се очертаят основни моменти за това как дигитализацията може да се приложи на местно ниво и ще се представят интересни примери в други близки до Стара Загора градове.

В рамките на сесията ще се представи готовността на Стара Загора за предстоящата трансформация на икономиката към енергийна неутралност и как цифровизацията може да помогне за тази промяна.

Регистрация за събитието може да направите тук.

     
Източник: БАИ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАИ   Стара Загора   умен град   дигитална трансформация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...