Industry Info  
Festo
Festo

Търговска мисия в Обединеното кралство организира B2B срещи между фирми от двете страни

17.09.2021   |   Бизнес
 

В периода от 22 до 26 ноември 2021 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Британско-българската бизнес асоциация (БББА) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в търговска мисия с провеждане на бизнес прояви в Манчестър и Лийдс, Обединеното кралство.

Поканени за участие са МСП от секторите информационни и комуникационни технологии (ИКТ), финтех, киберсигурност, дигитално здравеопазване, дигитална трансформация на индустриални процеси, електроника, мехатроника и машиностроене, автоматизация и роботика, иновативни индустриални технологии, на които основната икономическа дейност попада в една от групите, определени в Националната стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 (НСНМСП).

Предварителната програма на търговската мисия предвижда представители на български предприятия да участват в двустранни срещи и кръгли маси с представители на бизнес средите от Манчестър и Лийдс.

Организаторите планират срещи в Центъра за иновации в Манчестър, посещение на най-големия бизнес комплекс в района – Медиа Сити и др.

Срокът за подаване на документи е 24 септември, до 17.30 ч на адреса на ИАНМСП или по електронен път на www.b2bconnect.bg до 24 ч.

Повече информация за критериите и документите за кандидатстване в търговската мисия може да намерите тук.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   МСП   индустриални технологии  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...