Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Официално представиха новата концепция на изложението EMO Hannover

17.09.2021   |   Бизнес
 

Германската машиностроителна асоциация (VDW) представи официално концепцията и темите на следващото издание на международното изложение в областта на металообработката EMO Hannover, което ще се проведе през 2023 г.
 
"Секторът е в постоянен процес на трансформация и се сблъсква с огромни предизвикателства. В качеството си на водещо търговско изложение, EMO Hannover трябва да ги отрази, да ги изясни и да предложи решения, ако иска да запази водещата си позиция и в бъдеще", заяви на официалното представяне д-р Вилфред Шафер, изпълнителен директор на VDW.
 
EMO Hannover 2023 ще се проведе под мотото "Innovate manufacturing". То отговаря на предизвикателствата, пред които ще се изправи секторът в идващите месеци и години, обясни Карл Мартин Велкер, главен пълномощник на EMO Hannover 2023 г. То цели да насърчи и изложителите, и посетителите постоянно да се преоткриват, подобрявайки и разширявайки своите продуктови оферти, развивайки процесите и достигайки нови пазари, за да заемат възможно най-добра позиция сред конкурентите на международната сцена, допълват от VDW.
 
В бъдеще EMO Hannover няма да се фокусира само върху технологиите, а ще предложи и възможности за обсъждане на по-обширни теми като "Бъдещето на свързаността", "Бъдещето на устойчивото производство" и "Бъдещето на бизнеса с фокус върху Работа 4.0", наред с традиционни теми като качество, ефективност, гъвкавост и надеждност, които продължават да задават посоката на развитието на производствените технологии.
 
Новата концепция на EMO Hannover включва и междинни събития със съпътстваща дигитална платформа, наред със самото изложение, през цялата година. Предвидени са множество събития по целия свят преди EMO Hannover 2023 като EMO World Tour в първите месеци на 2023  – събитие, което ще се спре на заявените теми с фокус върху конкретните предизвикателства, които те поставят в съответните региони и с представяне на решенията, които производствените технологии могат да предложат.

     
Източник: VDW

Ключови думи: VDW   EMO Hannover   металообработка  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...