Industry Info  
Festo
Festo

DMG Mori разкрива технологични акценти две седмици преди EMO Milano 2021

15.09.2021   |   Бизнес
 

Две седмици преди международното изложение в областта на металообработването EMO Milano 2021, DMG Mori ще разкрие търговските си акценти на PRE-EMO демонстрация от 20 до 25 септември в Пфронтен, Германия. На хибридното събитие германският производител ще представи последните си разработки в производството на металообработващи машини едновременно на място и под формата на онлайн презентации чрез live streаm.

От компанията обещават да покажат 25 високотехнологични машини с нулеви емисии на CO2 с 9 цялостни решения за автоматизация, сред които системата за автономно управление на металорежещите инструменти TH-AGV.

Сред акцентите на предварителната демонстрация е дигиталният бизнес модел PAYZR (PAY with Zero risk) – абонаментна услуга, която позволява на клиентите да използват оборудване или софтуер срещу месечна такса. Портфолиото на PAYZR вече включва новата металообработващата машина на компанията – CLX 450 TC, както и софтуерните продукти от up2parts.

В производството на металообработващи машини DMG Mori ще демонстрира технологичната интеграция на Mill & Turn (фрезоване/струговане) и Turn & Mill (струговане/фрезоване) решенията в съчетание с технологичния цикъл на шлайфане. В предварителната програма на PRE-EMO компанията ще се спре и на продукта Digital Manufacturing Package в темата за цифровизацията на машинното производство.

     
Източник: DMG Mori

Ключови думи: DMG Mori   Emo Milano 2021   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...