Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

IAA Mobility 2021 в Мюнхен привлече 400 000 посетители от 95 държави

14.09.2021   |   Бизнес
 

Премиерното издание на изложението за транспортните решения на бъдещето IAA Mobility в Мюнхен привлече 400 000 посетители от 95 държави, като 67% от тях бяха на под 40-годиншна възраст, съобщават от Германо-Българската индустриално търговска камара (ГБИТК).
 
По данни на организаторите от Messe Muenchen IAA Mobility 2021 е посетено от 32% повече посетители на дневна база в сравнение с последното изложение във Франкфурт, въпреки ограниченията за пътуване заради пандемията от COVID-19.
 
В изложението, което се състоя от 7 до 12 септември, се включиха 744 изложители и 936 говорители от 95 държави. В рамките на инициативата Blue Lane бяха резервирани 7000 пробни шофирания по улиците на Мюнхен с общо 255 екологични автомобила от различни производители. Представени бяха нови модели електромобили, велосипеди, е-скутери, концептуални автомобили и други технологии. Сред водещите теми бяха енергийната политика, градското планиране и дигитализацията.

Събитието бе отразено от 3500 журналисти от 95 държави, а впечатляващият международен медиен обхват се измерва с 137 млрд. клика от цял свят, отбелязват от ГБИТК. Социалните канали на IAA Mobility имаха 140 млн. посещения. Само в YouTube и TikTok постовете на IAA Mobility са видени повече от 38 млн. пъти.
 
Самото изложение се разпростря на 260 000 кв. м площ, от които 195 000 кв.м на територията на Messe Muenchen и 65 000 кв.м в сърцето на града.
 
Следващото издание на IAA Mobility ще се състои от 5 до 10 септември 2023 г. в Мюнхен.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Messe Muenchen

Ключови думи: ГБИТК   Messe Muenchen   IAA Mobility   електромобили   дигитализация  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...