Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Излезе от печат специалното издание за металообработка на сп. Инженеринг ревю

10.09.2021   |   Бизнес
 

От печат излезе новото специално издание на сп. Инженеринг ревю, което представя най-новите постижения, продукти и актуални тенденции в сектора на металообработката.

Специалното издание "МЕТАЛООБРАБОТКА" се фокусира върху новостите в спомагателното оборудване и материалите в металорязането и металообработката, в термообработката и повърхностните обработки и в автоматизацията на спомагателните операции при металорежещи и металообработващи машини.

Повече за навлизането на последните достижения в областта на автоматизацията, мехатрониката и роботиката, както и на новаторски философии като lean manufacturing в сектора можете да прочетете в статията "Металообработката: тотална цифровизация".

Специално внимание се посвещава и на актуалните тенденции при металорежещите машини и иновациите в сферата на инструментите.

Серия фирмени статии ще запознаят читателите с редица успешни проекти и внедрявания на иновативни технологии, реализирани у нас.

Премиерата на изданието ще бъде на изложението MachTech & InnoTech в Интер Експо Център (14.09 - 17.09.2021), на което издателство TLL Media е официален медиен партньор.

Както всички публикации на TLL Media, и специалното издание "МЕТАЛООБРАБОТКА" ще се разпространи безплатно сред специалистите. Свободният абонамент, гарантиращ получаването на всички регулярни и специални издания, става чрез email - abonament@tllmedia.bg

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Инженеринг ревю   металообработка   автоматизация   ИЕЦ   MachTech & InnoTech  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...