Industry Info  
Festo
Festo

Ехнатон ви среща на изложението MachTech & InnoTech 2021 с "Фабриката на бъдещето"

 

На изложението MachTech & InnoTech 2021, което ще се проведе между 14-17 септември в Интер Експо Център в София, водещата българска инженерингова фирма Ехнатон ще акцентира на иновациите и високите технологии за индустриална автоматизация, които водят индустриалния сектор в посока дигитализация и роботизация на производство.

Под надслов "Фабриката на бъдещето" Ехнатон ще срещне сектора с работещи високотехнологични решения и последните достижения на водещите световни производители, които компанията представлява на българския пазар.

Големите акценти в участието на Ехнатон на изложението MachTech & InnoTech 2021 са:

 • готови решения за роботизация
 • индустриални и колаборативни роботи
 • визуална инспекция и идентификация
 • управление на машини и процеси
 • машинна безопасност
 • индустриален софтуер
 • софтуер за анализ на процеси (BI, AI)
 • апаратура и задвижвания

Четвърт век Ехнатон

Участието на Ехнатон на изложението тази година съвпада с 25-годишния юбилей на компанията. Доказаният опит и експертност в областта на индустриалната автоматизация са ключов момент в посланието на компанията. Екипът от експерти се гордее с множеството реализирани цялостни инженерингови високотехнологични решения в различни области на индустрията, с високия си професионализъм, стремеж към цифровизация на индустрията и изобщо към иновативността, в партньорство с най-добрите световни производители.

Роботизация и автоматизация от Mitsubishi Electric

Акцент в участието на изложението ще бъдат роботизираните решения, където експертните екипи на Ехнатон фокусират своите усилия, предлагайки цялостни интегрирани решения в различни области на индустрията. Наред с роботизирани стендове с индустриални роботи ново поколение, ще бъде демонстриран и новият ASSISTA на Mitsubishi Electric – единственият индустриален колаборативен робот, сертифициран от TUV, изцяло съвместим със стандартното индустриално оборудване.

За да отбележи 100-годишнината на Mitsubishi Electric Factory Automation Ехнатон като официален партньор на японската компания ще представи пет нови продукта, всеки от тях технологичен лидер в своята категория: 

 • CC Link TSN, първата индустриална мрежа на TSN технология;
 • ново ниво базови функционалности в новите продуктови гами сервосистеми MR-J5; 
 • инвертори ново поколение FR-E800,
 • системи за изкуствен интелект (Maisart – "Mitsubishi Electric's AI creates the State-of-the-ART in technology");
 • IoT технологии (e-F@ctory концепцията, пионер в дигитализацията в индустрията).

Машинно зрение от Cognex

В качеството си на ASP (Automation Solution Provider) на Cognex, Ехнатон ще сподели на изложението богатия си практически опит, представяйки първата в индустрията SMART камера с Deep learning технология, първата в индустрията 3D SMART камера, както и иновативни решения в индустриалната идентификация без конкуренция в предизвикателни приложения в автомобилната индустрия, електрониката, фармацията, логистиката и др.

Безопасност на машини и успешни проекти с апаратура на PILZ

Ехнатон е признат дългогодишен партньор на българската индустрия в областта на безопасността на машини. Екипът от сертифицирани инженери в партньорство с един от водещите производители в тази сфера – фирма PILZ, е натрупал завиден опит в изграждането на цялостни решения за автоматизация и безопасност на машини. Услугите и проектите, които фирмата предлага, са в подкрепа на производители и потребители на машини за постигане на съответствие с изискванията на Директива 2006/42/ЕС относно машините и полагане на СЕ маркировка.

Ехнатон ще представи успешните си инженерингови проекти за машинна безопасност в Техноръбър, ФОРТ, Тисенкруп Матириалс България, Стандарт Профил и Унипак.

Инженерни предизвикателства в Монбат

Ехнатон има зад гърба си над 800 успешни инженерингови проекта. На изложението експертите на фирмата ще презентират опита си от различни предизвикателства, с които са успели да се справят. Един от проектите, който ще бъде представен и със сигурност ще привлече вниманието, е системата за наблюдение на производствения процес, визуализация и анализ на данните чрез бизнес анализ в Монбат, гр. Монтана.

Проектът обхваща около 1000 контролни точки; комуникация с над 30 различни програмируеми контролера; адресиране и конфигуриране на 100 мрежови инструмента; изграждане на многослоен информационен център с множество екрани. Вследствие на създадената удобна и лесна визуализация на параметрите и процесите, както и на увеличените възможности за събиране и анализ на данни, ефективността на производството и отчетността се повишават, като се намаляват периодите на престой.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НАШИЯ ЩАНД – A11, ЗАЛА 2, НА MACHTECH & INNOTECH 2021!

Можете да се регистрирате за събитието тук.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   MachTech & InnoTech   Cognex   PILZ   Mitsubishi Electric  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com
IEC

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...