Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Ехнатон ви среща на изложението MachTech & InnoTech 2021 с "Фабриката на бъдещето"

10.09.2021
 

На изложението MachTech & InnoTech 2021, което ще се проведе между 14-17 септември в Интер Експо Център в София, водещата българска инженерингова фирма Ехнатон ще акцентира на иновациите и високите технологии за индустриална автоматизация, които водят индустриалния сектор в посока дигитализация и роботизация на производство.

Под надслов "Фабриката на бъдещето" Ехнатон ще срещне сектора с работещи високотехнологични решения и последните достижения на водещите световни производители, които компанията представлява на българския пазар.

Големите акценти в участието на Ехнатон на изложението MachTech & InnoTech 2021 са:

 • готови решения за роботизация
 • индустриални и колаборативни роботи
 • визуална инспекция и идентификация
 • управление на машини и процеси
 • машинна безопасност
 • индустриален софтуер
 • софтуер за анализ на процеси (BI, AI)
 • апаратура и задвижвания

Четвърт век Ехнатон

Участието на Ехнатон на изложението тази година съвпада с 25-годишния юбилей на компанията. Доказаният опит и експертност в областта на индустриалната автоматизация са ключов момент в посланието на компанията. Екипът от експерти се гордее с множеството реализирани цялостни инженерингови високотехнологични решения в различни области на индустрията, с високия си професионализъм, стремеж към цифровизация на индустрията и изобщо към иновативността, в партньорство с най-добрите световни производители.

Роботизация и автоматизация от Mitsubishi Electric

Акцент в участието на изложението ще бъдат роботизираните решения, където експертните екипи на Ехнатон фокусират своите усилия, предлагайки цялостни интегрирани решения в различни области на индустрията. Наред с роботизирани стендове с индустриални роботи ново поколение, ще бъде демонстриран и новият ASSISTA на Mitsubishi Electric – единственият индустриален колаборативен робот, сертифициран от TUV, изцяло съвместим със стандартното индустриално оборудване.

За да отбележи 100-годишнината на Mitsubishi Electric Factory Automation Ехнатон като официален партньор на японската компания ще представи пет нови продукта, всеки от тях технологичен лидер в своята категория: 

 • CC Link TSN, първата индустриална мрежа на TSN технология;
 • ново ниво базови функционалности в новите продуктови гами сервосистеми MR-J5; 
 • инвертори ново поколение FR-E800,
 • системи за изкуствен интелект (Maisart – "Mitsubishi Electric's AI creates the State-of-the-ART in technology");
 • IoT технологии (e-F@ctory концепцията, пионер в дигитализацията в индустрията).

Машинно зрение от Cognex

В качеството си на ASP (Automation Solution Provider) на Cognex, Ехнатон ще сподели на изложението богатия си практически опит, представяйки първата в индустрията SMART камера с Deep learning технология, първата в индустрията 3D SMART камера, както и иновативни решения в индустриалната идентификация без конкуренция в предизвикателни приложения в автомобилната индустрия, електрониката, фармацията, логистиката и др.

Безопасност на машини и успешни проекти с апаратура на PILZ

Ехнатон е признат дългогодишен партньор на българската индустрия в областта на безопасността на машини. Екипът от сертифицирани инженери в партньорство с един от водещите производители в тази сфера – фирма PILZ, е натрупал завиден опит в изграждането на цялостни решения за автоматизация и безопасност на машини. Услугите и проектите, които фирмата предлага, са в подкрепа на производители и потребители на машини за постигане на съответствие с изискванията на Директива 2006/42/ЕС относно машините и полагане на СЕ маркировка.

Ехнатон ще представи успешните си инженерингови проекти за машинна безопасност в Техноръбър, ФОРТ, Тисенкруп Матириалс България, Стандарт Профил и Унипак.

Инженерни предизвикателства в Монбат

Ехнатон има зад гърба си над 800 успешни инженерингови проекта. На изложението експертите на фирмата ще презентират опита си от различни предизвикателства, с които са успели да се справят. Един от проектите, който ще бъде представен и със сигурност ще привлече вниманието, е системата за наблюдение на производствения процес, визуализация и анализ на данните чрез бизнес анализ в Монбат, гр. Монтана.

Проектът обхваща около 1000 контролни точки; комуникация с над 30 различни програмируеми контролера; адресиране и конфигуриране на 100 мрежови инструмента; изграждане на многослоен информационен център с множество екрани. Вследствие на създадената удобна и лесна визуализация на параметрите и процесите, както и на увеличените възможности за събиране и анализ на данни, ефективността на производството и отчетността се повишават, като се намаляват периодите на престой.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НАШИЯ ЩАНД – A11, ЗАЛА 2, НА MACHTECH & INNOTECH 2021!

Можете да се регистрирате за събитието тук.

 

София 1756
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/817600, 0888000061
факс: 02/8176999
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz
 

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   MachTech & InnoTech   Cognex   PILZ   Mitsubishi Electric  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...