Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Планира се подмяна на стар водопровод в квартал на Сливен

09.09.2021   |   Проекти
 

По време на среща между кмета на община Сливен, народните представители от сливенски избирателен район, областния управител, председателя на Общинския съвет и представители на ВиК - Сливен беше обсъдена подмяна на стар водопровод в кв. "Речица".

Управителят на ВиК - Сливен Севдалин Рашев информира, че има изготвен технически проект за подмяна на водопровода, за който са нужни около 6 млн. лв.

"Проектът, който изпълнява в момента ВиК - Сливен в кв. "Речица", включва изграждане на 28 км канализация и 4 - 5 км подмяна на стар водопровод. Строителите докладват за непрекъснати проблеми и аварии, а водопроводът е стар и целият е за смяна. Вместо да напредват, голяма част от работата им е свързана с ремонти, за да не останат жителите на квартала без вода. Най-добрият вариант е в целия квартал, заедно с канализационната мрежа, да се подмени и водопроводът, което ще реши проблем за следващите 50 години", коментира кметът на града.

     
Източник: община Сливен

Ключови думи: община Сливен   водопровод  

Област: ВиК  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...