Industry Info  
Festo
Festo

Стартира набирането на кандидатури в конкурса "Иновативно предприятие на годината 2021"

09.09.2021   |   Бизнес
 

Стартира набирането на кандидатури в 17-ото издание на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината", съобщиха организаторите от фондация "Приложни изследвания и комуникации".

Конкурсът цели да популяризира успешните български бизнес модели, основаващи се на иновациите и новите технологии. Освен наградите "Иновативно предприятие на годината 2021", отличените фирми ще получат и правото да използват марката "Високи постижения в иновациите"/Excellence in Innovation на фондация "Приложни изследвания и комуникации". Тази година победителят в категория "Иновативно новостартирало предприятие" ще получи и специална пакетна награда от услуги и консултации от София Тех Парк.

"Иновативно предприятие на годината 2021" се организира от фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг и Enterprise Europe Network – България с подкрепата на Генерална дирекция "Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП" на Европейската комисия (ЕК) и София Тех Парк. IndustryInfo.bg и тази година е официален медиен партньор на събитието.

Конкурсът се провежда традиционно под егидата на Президента на Р. България. Инициативата е призната от ЕК за добра национална практика в подкрепа на иновационното развитие.

Отличията в конкурса ще бъдат връчени по време на Националния иновационен форум през декември.

Кандидатури за "Иновативно предприятие на годината 2021" ще се приемат до 23:45 ч. на 10 октомври т.г. на сайта на конкурса.

     
Източник: Фондация "Приложни изследвания и комуникации"; Снимка: EEN – България

Ключови думи: Иновативно предприятие на годината   МСП   ЕК  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...