Industry Info  
Festo
Festo

"МЕТАЛООБРАБОТКА" ще бъде акцентът в участието на TLL Media на MachTech&InnoTech 2021

08.09.2021   |   Браншови акцент
 

Издателство TLL Media тази година отново е официален медиен партньор на водещото промишлено изложение за машини и металообработка MachTech&InnoTech. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център (ИЕЦ) в София от 14 до 17 септември 2021 г.

Представители на екипа на TLL Media ще очакват посетителите както на традиционното място във фоайето (щанд F6), така и на щанд D3 в зала 2, където ще бъдат представени най-новото специално издание на сп. Инженеринг ревю, новото издание на единствения общотехнически регистър на доставчиците на продукти и услуги в областта на техниката в България – Български технически каталог 2021/2022, и най-актуалните броеве на останалите специализирани периодични издания на издателството.

Най-новото специално издание на сп. Инженеринг ревю – "МЕТАЛООБРАБОТКА", се фокусира именно върху последните тенденции и иновации в сектора и представя дейността на над 40 фирми – водещи производители и доставчици на металорежещи и металообработващи машини, оборудване, инструменти, решения за автоматизация.

Организаторите на MachTech&InnoTech 2021 гарантират, че събитието ще премине при спазване на всички противоепидемични мерки, необходими за безопасността както на изложителите, така и на посетителите . Няма да се изискват сертификати за ваксинация и PCR тестове.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Инженеринг ревю   металообработка   автоматизация  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com
IEC

Последно от Браншови акцент

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...