Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ИЕЦ обяви условията, при които ще се проведе MachTech&InnoTech 2021

03.09.2021   |   Предстоящо
 

Интер Експо Център обяви мерките, които ще бъдат взети за безопасното провеждане на живо на специализираното изложение за металообработка, индустриални технологии и автоматизация MachTech&InnoTech 2021.

Условията са съобразени с последните разпоредби на здравните власти, влизащи в сила от 7 септември 2021 г.

Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването в изложбения комплекс се въвежда еднопосочно движение. Всички присъстващи на MachTech&InnoTech – както изложители, така и посетители, трябва да носят предпазни маски. Чрез осигуряване на контрол на влизащите лица ще се допуска не повече от един човек на 8 кв. м, като минималната дистанция между посетителите трябва да бъде 1,5 м. Няма да се изискват сертификати за ваксинация и PCR тестове.

Новите изисквания застъпват мерките, които ИЕЦ предприе още през изминалата година, а огромната площ на изложението от 12 000 кв. м му позволява да приеме всички желаещи да го посетят, отбелязват от ИЕЦ и допълват, че благодарение на това от ноември 2020 г. до септември 2021 г. в изложбения център успешно са реализирани 8 изложения.

В ИЕЦ е внедрена технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, посредством crowd management се регулира човешкият поток, осигурено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

"Вече стартирахме етапа на щандовото строителство", посочват организаторите. Рекламната кампания е в ход, а екипът на Интер Експо Център е в постоянен контакт с компаниите участници и посетителите, които се регистрират за свободно посещение в сайта www.machtech.bg, както и с професионалните и браншовите организации, които се включват с пълния си капацитет в изложението.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   металообработка   индустриални технологии  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...