Industry Info  
Festo
Festo

ИЕЦ обяви условията, при които ще се проведе MachTech&InnoTech 2021

03.09.2021   |   Браншови акцент
 

Интер Експо Център обяви мерките, които ще бъдат взети за безопасното провеждане на живо на специализираното изложение за металообработка, индустриални технологии и автоматизация MachTech&InnoTech 2021.

Условията са съобразени с последните разпоредби на здравните власти, влизащи в сила от 7 септември 2021 г.

Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването в изложбения комплекс се въвежда еднопосочно движение. Всички присъстващи на MachTech&InnoTech – както изложители, така и посетители, трябва да носят предпазни маски. Чрез осигуряване на контрол на влизащите лица ще се допуска не повече от един човек на 8 кв. м, като минималната дистанция между посетителите трябва да бъде 1,5 м. Няма да се изискват сертификати за ваксинация и PCR тестове.

Новите изисквания застъпват мерките, които ИЕЦ предприе още през изминалата година, а огромната площ на изложението от 12 000 кв. м му позволява да приеме всички желаещи да го посетят, отбелязват от ИЕЦ и допълват, че благодарение на това от ноември 2020 г. до септември 2021 г. в изложбения център успешно са реализирани 8 изложения.

В ИЕЦ е внедрена технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, посредством crowd management се регулира човешкият поток, осигурено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

"Вече стартирахме етапа на щандовото строителство", посочват организаторите. Рекламната кампания е в ход, а екипът на Интер Експо Център е в постоянен контакт с компаниите участници и посетителите, които се регистрират за свободно посещение в сайта www.machtech.bg, както и с професионалните и браншовите организации, които се включват с пълния си капацитет в изложението.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   металообработка   индустриални технологии  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
БиЕмДжи Дейта Fusion
B2N

Последно от Браншови акцент

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...