Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

UNITED GRINDING Group със световна премиера на EMO Milano 2021

01.09.2021   |   Бизнес
 

На 4 октомври т. г., първият ден на търговското изложение EMO Milano 2021, UNITED GRINDING Group (UGG) ще представи революционен нов продукт - UNITED GRINDING C.O.R.E. Премиерата ще се състои на фирмения щанд на UGG - E31 в зала 3.

"Непоколебимо инвестирахме в научноизследователска и развойна дейност  както преди, така и по време на пандемията от коронавирус, за да осигурим бъдещето - не само за нас, но преди всичко за нашите клиенти. И когато говорим за бъдещето, то е неразривно свързано с дигитализацията и с нарастващото опростяване на процесите в производството. В тази връзка C.O.R.E. има за цел да постави отново фокуса върху хората - и то по наистина революционен начин. Името на бранда казва всичко: C.O.R.E. - Customer Oriented REvolution (ориентирана към клиента революция)", коментира Щефан Нел, главен изпълнителен директор на UNITED GRINDING Group.

"Този проект отразява нашия комплексен опит в развойната дейност. Чрез C.O.R.E. ние полагаме основите за ново поколение металорежещи машини, които да проправят пътя към дигиталната ера", допълни Кристоф Плюс, главен технически директор на UNITED GRINDING Group.

Повече подробности за C.O.R.E. компанията ще разкрие едва след официалното му пускане на пазара.

     
Източник: Галика

Ключови думи: Галика   Galika   UNITED GRINDING Group   C.O.R.E  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...