Industry Info  
Festo
Festo

97% от компаниите предпочитат търговските изложения на живо

30.08.2021   |   Бизнес
 

Messe Frankfurt оповести резултатите от най-новото си потребителско проучване, проведено сред изложителите. Първото такова проучване бе проведено през есента на 2020 г. и бе повторено през пролетта на 2021 г. Целта му е да събере информация за влиянието на пандемията от COVID-19 върху сектора на изложенията.
 
В рамките на проучването компаниите ясно са заявили одобрението си за допълнителните онлайн прояви в рамките на хибридните изложения по време на пандемията. Въпреки това мнозинството изложители предпочитат изложенията на живо. "Само 3% от интервюираните искат събитията да се провеждат изцяло онлайн. Всъщност, 67% от клиентите ни биха искали събитията да се провеждат само на живо, а други 30% изразяват предпочитание към хибридния формат. Като цяло 97% от клиентите ни са убедени, че събитията на живо са незаменим компонент на изложенията", заяви Волфганг Марцин, президент и изпълнителен директор на Messe Frankfurt.
 
В проучването са взели участие 59 000 компании. "Фактът, че над 70% от обхванатите от проучването компании ни изпратиха обратна връзка е сензационен резултат, който чупи всичките ни рекорди", коментира Мирко Шуберт, вицепрезидент Международни продажби в Messe Frankfurt.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   COVID-19  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...