Industry Info  
Festo
Festo

MachTech&InnoTech 2021 запазва мащабите и качеството на съдържанието от предходното издание - 27.08.2021

27.08.2021   |   Начало»Бизнес

От 14 до 17 септември MachTech&InnoTech 2021 отново ще бъде притегателен център за водещи производители, инвеститори и специалисти в машиностроителния бранш. Освен представителна сцена за най-новите машини и технологии, изложението е и платформа за обширна съпътстваща програма от дискусионни форуми, бизнес срещи за обмен на опит и ноу-хау, събития за млади инженери и стартиращи предприемачи – чрез които инженерните таланти попадат във фокуса на MachTech&InnoTech, споделя Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център (ИЕЦ), в специално интервю за сп. Инженеринг ревю.

"Важен фактор за успеха е и международното позициониране и привличането на индивидуални и групови участия. В MachTech&InnoTech 2021 на колективния щанд на Търговския отдел на Австрийското посолство в София ще се представят австрийски фирми. Ще се включи DG Trade – Директоратът към Европейската комисия, отговарящ за търговската политика на Европейския съюз със страни в и извън границите на Съюза. Традиционно ще се включат компании от Германия, Италия, Унгария, Турция и др.", разкрива подробности г-н Иванов.

След отлагането с година MachTech&InnoTech 2021 ще се реализира отново в 4 зали. Мащабът от предходното издание се запазва. Качеството и съдържанието отново отговарят на досегашното високо ниво, въпреки динамичната и сложна икономическа среда през годината, подчертава управителят на ИЕЦ.

Относно основните теми на изложението г-н Иванов споделя, че автоматизацията, роботизацията и оптимизирането са водещите за промишлеността. "Това е видимо и от технологичните акценти на MachTech&InnoTech. За бранша е осезаемо поскъпването на процесите. Обстоятелствата, свързани с пандемията, доказаха важността на автоматизираните процеси и нуждата от внедряване на високи технологии. Ускори се дигитализацията на предприятията. Това поражда нужда от хора с нови знания. Заради това и акцентът на съпътстващата програма са дигиталната трансформация и съвременните системи."

Повече за иновативните продукти, които ще бъдат представени на изложението, възможностите за малките и средните предприятия и още акценти от събитието можете да прочетете в интервюто за сп. Инженеринг ревю с Ивайло Иванов тук.

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: Интер Експо Център   MachTech&InnoTech 2021   Инженеринг ревю   машиностроене   автоматизация   роботика  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Бизнес
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...