Industry Info  
Festo
Festo

Университетът Ковънтри модернизира Сградата за инженерни и компютърни науки с помощта на Schneider Electric - 26.08.2021

26.08.2021   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Schneider Electric съобщи, че в партньорство с Planon е помогнала на Университета Ковънтри да обнови Сградата за инженерни и компютърни науки.

Целта на проекта е да се подготви сградата за предизвикателствата на бъдещето, да се повишат екосъобразността и устойчивостта и да се подобри потребителското изживяване, като в същото време се намaлят оперативните разходи.

По думите на Насима Леминг, ръководител Поддръжка бизнес системи в Университета Ковънтри, една от основните цели на висшето учебно заведение е да бъде в състояние да решава проблемите още преди те да засегнат персонала и студентите. "Прилагайки дигитални инструменти, ние ще следим условията в кампуса и оборудването проактивно и ще предприемаме препоръчителните действия, много от които могат да се автоматизират за гладко и непрекъснато протичане на процесите", посочи Леминг.

Това е първият подобен проект, който се реализира в Обединеното кралство, отбелязват от Schneider Electric.

Внедреното решение комбинира две умни системи – Integrated Workplace Management System (IWMS) на Planon и EcoStruxure Building Advisor на Schneider Electric.

"Сградите на бъдещето трябва да са устойчиви, хиперефективни, надеждни и с фокус върху хората", коментира Кас Мохамед, вицепрезидент на Schneider Electric, Обединено кралство и Ирландия, и президент на Digital Energy в Schneider Electric.

     
Източник: Schneider Electric; Снимка: Университет Ковънтри

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   EcoStruxure Building Advisor  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Проекти
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...