Industry Info  
Festo
Festo

Международните хранителни изложения стартират на 29 септември в Интер Експо Център

29.09.2021   |   Предстоящо
 

Утвърдените международни хранителни изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд § Дринк и Салон на виното ще се проведат от 29 септември до 2 октомври 2021 г. в Интер Експо Център в София. Те ще представят както моментното състояние на сектора, така и перспективите за 2022 г.

Международните хранителни изложения в София се доказаха като професионални събития и като нужното и сигурно място за осъществяване и развитие на бизнеса дори и в преломен момент като настоящия, посочват организаторите, които тази година забелязват чувствителен ръст в броя на участващите компании. Щандовете, които фирмите заявяват, също са чувствително по-големи спрямо 2020 г. Голям е интересът на фирми от САЩ, Гърция, Румъния  и Беларус.

Съпътстващата програма отново ще включва единствени по рода си събития в България. Сред тях е "Сетива без граници". Едноименната платформа за събития сега ще предложи "Маратон на вкусовете" с разнообразие от знания, вкусове и аромати. Паралелно през дните на изложенията ще се организират майсторски класове, състезания, браншови събития, на които ще бъдат поставени на дискусия ключови за сегментите въпроси, продуктови лекции, презентации.

Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното ще предложат възможности за развитие на бизнеса, създаване на нови контакти, придобиване на ноу-хау, запознаване с всички технологични и производствени новости.

Компаниите, които искат да се включат като изложител с щанд, все още могат да направят това. Повече информация за иновативни продукти, новости и акценти в международните хранителни изложения се публикуват ежедневно тук.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   хранително-вкусова промишленост  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...