Industry Info  
Festo
Festo

Farnell вече предлага продуктите за USB свързаност на Connective Peripherals

24.08.2021   |   Бизнес
 

Farnell сключи международно споразумение за дистрибуция с Connective Peripherals, чрез което разширява своето портфолио от водещи на пазара продукти за свързаност. 

Решенията на Connective Peripherals улесняват дебъгинга и поддръжката на оборудване със серийни портове, осигурявайки проста и надеждна USB свързаност, отбелязват от Farnell. Продуктите на компанията позволяват на съвременните компютри и лаптопи да използват USB Type C порт за директна връзка към стари серийни интерфейси като RS232/RS422/RS485, CANbus, SPI, I2C или JTAG.

Всички адаптери и кабели на Connective Peripherals разполагат с вградена електроника, която улеснява свързването с различен тип оборудване. Кабелите се предлагат и с конектори, голи краища или еднополюсни женски контактни пера, позволяващи използването им със системи, разполагащи с конектори от тип D, или които изискват проводниците да бъдат запоени към платката.

"Connective Peripherals е важно допълнение към портфолиото от продукти за свързаност на Farnell. Широката гама от лесни за използване адаптерни платки и кабели осигурява свързаност между USB и серийни интерфейси и е подходяща за редица сектори и приложения. Специализираната гама адаптерни платки на Connective Peripherals може да удължи живота на съществуващите продукти и да ускори проектирането на нови изделия, което ще позволи на нашите клиенти да предлагат  много по-бързо нови продукти на пазара", заяви Лий Търнър, ръководител на отдел "Полупроводникови компоненти и SBC" във Farnell.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Фарнел   Connective Peripherals   RS232   CANbus   SPI   I2C   JTAG  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...