Industry Info  
Festo
Festo

Онлайн B2B срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021

24.08.2021   |   Предстоящо
 

Enterprise Europe Network и SPIN организират онлайн двустранни бизнес срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021. Събитието ще се състои от 17 до 19 ноември 2021 г.

@Smart Manufacturing Matchmaking 2021 предоставя възможност за срещи с компании, изследователски центрове и представители на администрацията, работещи в сферата на интелигентното производство и Индустрия 4.0. Участниците ще се запознаят с най-новите технологии, тенденции в търсенето на иновации от институциите и градовете, нови приложения в МСП и техническите предизвикателства, пред които са изправени големите компании.

Сред основните теми на събитието са усъвършенствани производствени решения, включително автоматизирани системи за обработка на материали и коботи, Земеделие 4.0, изкуствен интелект и машинно самообучение в индустрията, приложения на виртуална / добавена / смесена реалност в индустрията, автономно производство, анализ на големи масиви данни, киберзащита, облачни технологии, дигитални близнаци, интерфейс човек–машина, индустриален интернет на нещата, превантивна поддръжка, системна интеграция и др.

Можете да се регистрирате за участие тук до 12 ноември 2021 г. Повече информация за събитието можете да получите на мейл: een@bcci.bg.

     
Източник: EEN при БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕЕН   коботи   индустрия 4.0   изкуствен интелект   интерфейс човек-машина  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...