Industry Info  
Festo
Festo

Онлайн B2B срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021 - 24.08.2021

24.08.2021   |   Начало»Предстоящо

Enterprise Europe Network и SPIN организират онлайн двустранни бизнес срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021. Събитието ще се състои от 17 до 19 ноември 2021 г.

@Smart Manufacturing Matchmaking 2021 предоставя възможност за срещи с компании, изследователски центрове и представители на администрацията, работещи в сферата на интелигентното производство и Индустрия 4.0. Участниците ще се запознаят с най-новите технологии, тенденции в търсенето на иновации от институциите и градовете, нови приложения в МСП и техническите предизвикателства, пред които са изправени големите компании.

Сред основните теми на събитието са усъвършенствани производствени решения, включително автоматизирани системи за обработка на материали и коботи, Земеделие 4.0, изкуствен интелект и машинно самообучение в индустрията, приложения на виртуална / добавена / смесена реалност в индустрията, автономно производство, анализ на големи масиви данни, киберзащита, облачни технологии, дигитални близнаци, интерфейс човек–машина, индустриален интернет на нещата, превантивна поддръжка, системна интеграция и др.

Можете да се регистрирате за участие тук до 12 ноември 2021 г. Повече информация за събитието можете да получите на мейл: een@bcci.bg.

     
Източник: EEN при БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕЕН   коботи   индустрия 4.0   изкуствен интелект   интерфейс човек-машина  

Област: Предстоящо  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Предстоящо
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...