Industry Info  
Festo
Festo

Deutsche Messe отново отложи премиерата на изложението LightCon

20.08.2021   |   Предстоящо
 

Първото издание на международното изложение за олекотени конструкции и материали LightCon се отлага отново заради усложнената пандемична обстановка. Организаторите от Deutsche Messe посочват, че отлагането се налага, за да може да се организира успешно премиерата на изложението, за което са необходими обстоятелства, които все още не са налице.
 
Събитието, което първоначално трябваше да се състои през лятото на 2020 г., първо бе отложено за лятото на тази година, а след това – за есента.

Въпреки трудностите организаторите вярват в концепцията на изложението и възможностите да привлекат представителите на сектора на LightCon 2022.
 
Не само търсенето, но и предлагането на продукти за олекотени конструкции расте с бързи темпове, посочват организаторите и допълват, че технологиите, използвани в олекотените конструкции, са от решаващо значение за развитието и конкурентоспособността на икономиката, особено на фона на растящата значимост на енергийната ефективност. Според тях секторът на олекотените конструкции е един от пазарите с най-голям потенциал за растеж в бъдеще и предлага добри възможности за малките и средни предприятия.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   LightCon   олекотени конструкции  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...