Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric обяви старта на втората фаза на инициативата #ДариЕнергия

16.08.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric стартира втората фаза на социално отговорната си инициатива #ДариЕнергия. Целта на кампанията е борбата с енергийната бедност. Тя се реализира в рамките на световната кауза на Schneider Electric енергията да бъде достъпна навсякъде, за всеки и по всяко време.

По време на втората фаза на #ДариЕнергия ще бъдат определени 2019 семейства от Пловдив и региона, които живеят в енергийна бедност. В следващите месеци и преди зимния сезон доброволци от благотворителни организации и служители на Schneider Electric ще раздадат на нуждаещите се специални пакети с пособия за подобряване на енергийната ефективност в дома, както и материали със съвети за елиминиране на енергийните загуби в домакинствата. Пакетите се състоят от аератори за увеличаване на обема на водната струя на домашните чешми, което води до намалено потребление на вода, разклонители със защита, които пазят уредите, включени в тях, и енергоспестяващи LED лампи.

В #ДариЕнергия Schneider Electric си партнира с община Пловдив и Енергийна агенция Пловдив. Сред участващите благотворителни организации са Национален алианс за работа с доброволци (НАРД) и фондация "ДА". В проекта се включват и Speedy, веригите магазини Praktiker и Mr.Bricolage – част от партньорската мрежа за продажби на Schneider Electric, както и Филкаб, ключов дистрибутор на компанията у нас.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Филкаб   Filkab   енергийна ефективност   #ДариЕнергия  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...