Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Подготвя се организирано участие на български фирми в Ecomondo 2021

13.08.2021   |   Бизнес
 

В периода 25 – 29 октомври 2021 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в търговска мисия с посещение на специализираното изложение за екологични технологии и решения Ecomondo 2021 в Римини, Италия.

Поканени за участие в търговската мисия са български МСП в областта на рециклирането, инженеринга, машиностроенето, целулозно-хартиената промишленост, мебелната индустрия, производството на строителни материали, технологичния контрол и производството, химическата промишленост, биотехнологиите, както и IT фирмите, които изработват системи за контрол и управление на цикъла на отпадъците, и предприятия, на които основната икономическа дейност попада в една от определените в Националната стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 (НСНМСП) групи.

Всяка година по време на изложението се представят новите приоритети в законодателството/регулацията, научните изследвания и обучението във връзка с кръговата икономика, новите процеси и продуктите, свързани с внедряването на зелените технологии в промишлеността.

Сред акцентите на събитието ще бъдат устойчиви технологични иновации за рециклиране и оползотворяване на материали и енергия, перспективите пред агрохранителните компании след COVID-19, успешни широкомащабни приложения на системно планиране, оценка на риска и планиране на безопасността при използване и повторно използване на водата и др.

Предварителната програма на търговската мисия предвижда да се посети Ecomondo 2021, където да бъдат проведени двустранни срещи с италиански и други чуждестранни фирми, участници на изложението, както и допълнително организирани срещи съвместно с партньори на ИАНМСП.

Срокът за подаване на заявки за участие в търговската мисия е 3 септември 2021 г. Повече за процедурата и начините за кандидатстване можете да намерите тук

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Italian Exhibition Group

Ключови думи: ИАНМСП   Ecomondo   екологични технологии   кръгова икономика  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...