Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

FANUC предлага цялостна автоматизация с ONE FANUC

09.08.2021
 

Автоматизацията на машини и процеси е приоритет за всички компании, които искат да останат конкурентоспособни и да подобрят своята устойчивост, справяйки се с все по-сложните производствени предизвикателства.

FANUC е единственият производител на решения за автоматизация, който разработва всички технологии, необходими на производствените предприятия – роботи, ЦПУ машини и системи и софтуер. Благодарение на тази формула за усъвършенствано и интелигентно производство успешното автоматизиране на производствените процеси става лесно постижимо.

В своя каталог FANUC предлага над 100 модела роботи, всеки един от които лесно може да бъде интегриран в конкретна производствена среда с помощта на решението QSSR – Quick and Simple Startup of Robotization.

QSSR е цялостен софтуерен пакет, който позволява на потребителите да свързват роботи и машини FANUC чрез Ethernet кабел. След това роботът може да се програмира директно от цифровото програмно управление на машината в съответствие със съответните ISO стандарти и формат на G-кода.

Работата с QSSR не изисква задълбочени познания за програмиране на роботи и операторите могат да накарат робота да изпълнява задачи, като просто използват наличните си умения за програмиране с ЦПУ. Не са необходими и допълнителни периферни устройства като пулт за управление (teach pendant) на робота, тъй като потребителите могат да извършват всички операции директно от контролния екран на машината.

Използването на QSSR помага да се намали времето за настройка, предлагайки икономии на ресурси и разходи. Това е възможно благодарение на технологичната инфраструктура ONE FANUC, в която роботи, машини и ЦПУ споделят един и същ език и среда за програмиране и комуникират помежду си по плавен и безопасен начин.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   ONE FANUC   QSSR   ЦПУ   роботи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...