Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ИАНМСП стартира дейности по проект Go International

06.08.2021   |   Бизнес
 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) стартира дейности по проект Go International в партньорство с Германо-Гръцката търговска и индустриална камара и Гръцко-Италианската търговска камара.

Проектът се изпълнява по програма за трансгранично сътрудничество INTERREG "Гърция-България" 2014 - 2020. Основните дейности, които ще се изпълняват по проект GoInt, са свързани с организацията и провеждането на информационни дни, обучения, търговски мисии, участие на щанд в рамките на международен панаир/изложба, както и изготвяне и влизане в експлоатация на информационна електронна платформа (софтуерен продукт).

На този етап от проекта се очаква сключването на договор за национално финансиране по програма за трансгранично сътрудничество INTERREG "Гърция-България" 2014 - 2020 с Министерство на регионалното развитие и благоустройство, Република България (МРРБ).

Основната цел на проекта е насърчаване на българските и гръцките малки и средни предприятия (МСП) от хранително-вкусовата промишленост чрез предоставяне на интерактивен инструмент/платформа, обучения за увеличаване на предприемаческите успехи и продажбите, налагане на чуждестранни пазари и т. н.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   GO International   МСП  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...