Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

София Тех Парк създаде четири нови клуба по интереси в различни технологични сфери

06.08.2021   |   Бизнес
 

София Тех Парк създаде четири нови клуба по интереси към Club House by Sofia Tech Park. Те са в сферата на кръговата икономика - по-специално електромобилност, блокчейн технологиите, рисковите инвестиции у нас и иновациите и технологиите от Югоизточна Европа.

Съвместно с Райд Шеър България – организацията, която стои зад платформата за споделено пътуване Spark, беше създаден Клуб по електромобилност. В рамките му ще бъдат засегнати темите за електромобилност, споделено пътуване, електрификация на автопарка в България, екологично чист транспорт и др.

Вторият клуб е Клуб за рискови инвестиции, в партньорство с NV3. С него се дава тласък за комуникация между предприемаческата общност и инвеститорите в България. 

Третият и четвъртият клуб са Клуб Блокчейн и Клуб Трендинг Топикс. В рамките на тези два клуба ще бъдат представени светът на блокчейн технологиите на разбираем език от софтуерни инженери и всички новини и любопитни истории от региона на Югоизточна Европа по отношение на иновациите и технологиите.

     
Източник: София Тех Парк

Ключови думи: София Тех Парк   електромобилност   блокчейн   инвестиции  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...