Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Желаещите вече могат да се регистрират за EMO Milano 2021

04.08.2021   |   Събитията
 

Водещото търговско изложение в областта на металообработването EMO Milano 2021 вече приема предварителни регистрации на сайта си.

Най-популярното търговско събитие в сектора ще събере производители и потребители от различни държави в изложбения център Fiera Milano Rho. То ще се проведе от 4 до 9 октомври от 9:30 до 18:00 часа. Преди началната дата посетителите ще имат възможност да закупят онлайн дневен билет за еднократен достъп или карта, предоставяща достъп за целия период на изложението, на промоционална цена.

Както всяка година, така и тази сред участниците са утвърдени международни изложители, които ще представят авангардни материали, продукти и приложения. Над 650 изложители от 32 държави са заявили участие на тазгодишното издание, за да представят най-доброто от индустриалното производство в света. Посетителите ще могат да присъстват на демонстрации на металообработващи и металорежещи машини, роботи, иновативни технологии, автоматизация и др. Предвидени са разнообразни събития, многобройни лекции и форуми, които да запознаят аудиторията с най-новите достижения в сектора и да свържат компании и клиенти.

За да гарантира пълна безопасност на посетители, изложители и организатори Fiera Milano Group прилага специално разработен протокол за ограничаване на разпространението на коронавирус.

     
Източник: Emo Milano 2021

Ключови думи: EMO Milano 2021   металообработка  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...