Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Festo представи нови пневматични задвижвания с повишена якост

20.07.2021   |   Технологии
 

Festo представи нови пневматични задвижвания с повишена якост и подобрено съотношение цена-качество, съобщиха от компанията. Компактният цилиндър ADN-S, кръглият цилиндър DSNU и мини шейната DGST решават задачите за контрол на движението в повечето приложни сценарии, докато тяхната якост осигурява надеждна работа на производствените машини и системи.

"Компактният цилиндър ADN-S е съставен от само един елемент и е с намалено тегло. Наред с функции като маркировки на сензори, лазерен матричен код за данни и различни слотове, той се отличава с размери, позволяващи побирането му в тесни пространства. Предлага се и във версии без мед. Кръглият цилиндър DSNU е предназначен за ефективно машинно проектиране, при което спестяването на пространство е от значение. Цилиндърът се предлага с няколко позиции за закрепване, както и шприцовани полимерни лагери. Той е сертифициран по ISO и лесен за употреба. Благодарение на саморегулиращото се демпфериране в крайно положение (PPS) времето за монтаж е значително намалено. Кръглият цилиндър разполага с продуктов ключ на Festo за лесна идентификация и повторна поръчка", обясняват от компанията.

От Festo допълват, че най-малкото задвижване с мини шейна на пазара DGST вече също се предлага във версия със симетрична надлъжна ос. Това означава, че двата плъзгача вече могат да седят плътно един до друг, спестявайки място, без необходимост от инсталиране на система за подаване на сгъстен въздух между тях. Мини шейната съчетава прецизност и мощност на движението във възможно най-малко пространство.

     
Източник: Festo

Ключови думи: Festo   Фесто   ADN-S   DSNU   DGST   пневматични задвижвания   пневматични цилиндри  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...