Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric ще продължи да предоставя софтуера за проектиране EcoStruxure Power Design безплатно

19.07.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric съобщи, че новият софтуер за проектиране на компанията EcoStruxure Power Design е свален близо 1300 пъти само в страните от Югоизточна Европа през последните близо девет месеца, откакто решението е налично на пазара.

Освен че предоставя EcoStruxure Power Design безплатно, Schneider Electric осигурява и безплатно обучение за специалистите, за да се възползват в максимална степен от функционалностите на приложението. До момента такова обучение са преминали над 200 проектанти от региона, от тях 130 в България, а останалите в Албания, Македония и Косово.

Новият софтуер EcoStruxure Power Design предлага изчисления в реално време, актуална база данни и автоматични актуализации, спестява време и улеснява работата на електропроектанта, посочват от фирмата.

"Днес повече от всякога имаме нужда от свързаност – онлайн и дистанционно, IoT и умни технологични решения", споделя Радослав Кошков, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово. "Удовлетворени сме, че чрез високотехнологичните решения, които предлагаме, автоматизацията и възможността за дистанционен достъп до всички необходими ресурси и системи нашите клиенти, партньори, а и ние самите успяхме и продължаваме много бързо да се адаптираме към динамично променящата се социална и икономическа среда. Вярваме, че предоставянето на иновативни и безплатни дигитални инструменти е много добра практика и ще продължим в тази посока", обобщава той.

EcoStruxure Power Design се базира на собствената IoT платформа на Schneider Electric –EcoStruxure. Благодарение на нея става възможно функционирането на умните фабрики на компанията в България и по света. Тя позволява свързване на устройства в различни архитектури според мащаба на всеки обект, управление и събиране на данни, както и работа с инструменти за превантивна и предиктивна поддръжка.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   EcoStruxure Power Design   IoT   умни фабрики  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...