Industry Info  
Festo
Festo

Занаятчийска камара Кобленц ще съдейства на Инвест София за създаване на център за дуално обучение

15.07.2021   |   Бизнес
 

Занаятчийска камара Кобленц ще се включи в проекта на Инвест София за изграждане на център за подготовка на кадри по модела на дуалното обучение, съобщиха от Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции (СОАПИ).

Инвест София и Занаятчийска камара Кобленц  подписаха меморандум за сътрудничество по време на посещението на делегация на СОАПИ, водена от директора д-р Мария Христова, в Кобленц. Двете организации се договориха да работят по общи проекти, които подпомагат развитието на бизнеса и двустранните отношения.

"Занаятчийска камара Кобленц е представителна съсловна организация с утвърдени добри практики, трудови педагози и богат опит в дуалното обучение. Тя има доказан авторитет и традиционно сътрудничество с Балканското бюро за подпомагане на средното съсловие", посочват от СОАПИ.

"Сключеният меморандум е ключов за обединяване на усилията ни по подготовката на кадри в иновативни индустрии, с оглед подобряване на инвестиционния климат и за насърчаване на обмена на експертиза и бизнес контакти в интерес на развитието на съвместни дейности", коментира д-р Христова.

     
Източник: СОАПИ

Ключови думи: СОАПИ   Инвест София   дуално обучение  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...