Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

AutoCAD 2022 на Autodesk предлага свързани работни процеси и автоматизации

13.07.2021
 

Новият AutoCAD 2022 на Autodesk е наличен за всички специалисти от 23 март т. г. Той предлага свързани работни процеси и автоматизации, които позволяват създаването на неповторими проекти и дизайн. AutoCAD 2022 предлага, освен стандартния 2D и 3D CAD софтуер, специализирани набори от инструменти за отделните специалности.

Новата версия осигурява достъп до седем специфични инструменти за ускоряване на работата, включва уеб и мобилни приложения на AutoCAD за достъп до проектите по всяко време и навсякъде.

Най-новото издание на AutoCAD предлага нови функции, които рационализират използването му в днешните цифрови, взаимосвързани работни процеси и включват автоматизация за ускоряване на процеса на проектиране. Няколко надстройки на потребителския интерфейс на програмата подобряват значително начина на работа.

"Тазгодишното издание е кулминацията на непрекъснатите иновации на AutoCAD с автоматизация и сътрудничество в центъра. Това тласка дизайна напред, за да помогне да работите по-интелигентно, а не по-трудно, така че да се фокусирате върху най-важното", коментира Мими Хоанг, вицепрезидент на Cross Industry Strategy & Programs.

Вижте как можете да се възползвате от новото в AutoCAD 2022 тук.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: CAD Point   КАД Пойнт   AutoCAD 2022  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...