Industry Info  
Festo
Festo

Архитектурно-строителна седмица 2021 привлече над 90 участници от страната и чужбина

12.07.2021   |   Събитията
 

Тазгодишното издание на Архитектурно-строителна седмица предложи платформа за бизнес, възможности за нови професионални контакти и познанства, иновации, съпътстваща програма, насочена към цифровия преход, сградните паспорти, интериорния дизайн и актуални въпроси в строителния сектор.
 
Събитието, което се състоя се от 16 до 19 юни в Интер Експо Център в София, бе реализирано с обединените усилия на над 90 участници с 200 представени марки, държавни институции, браншови организации, медийни партньори.
 
Посетителите определиха изложенията като ключови за развитието на икономиката, защото изграждат единствена по рода си професионална екосистема, и отчетоха, че липсата на събитията на живо през последната година е затруднила пълноценния контакт между производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, обмена на опит и внедряването на иновации.
 
На изложението бяха представени направленията "Довършителни дейности", "Врати, прозорци и фасади", "Строителнo оборудване и механизация", "Вертикално планиране и ландшафт", "Индустриално строителство и оборудване", "Сградната автоматизация", "ОВК", "Smart системи" и др.
 
Съпътстващата програма предложи кръгла маса за сградните паспорти с участието на експерти от МРРБ, БАИС, КИИП и КАБ, дискусия за качеството на проектиране, организирана от КИИП, презентация на НКИЗ, както и представяне на комуникационната и маркетинг платформа за въвеждане на иновативни материали, технологии и решения в строителството от BAU Academy.
 
Ключовите за строителството дигитализация и цифров преход бяха акцентът по време на международната конференция "Кръгова икономика. Малките и средни предприятия в строителството в условията на зелен и дигитален преход", организирана от КСБ и ИЕЦ със съдействието на ИАНМСП. Присъстващите научиха какво е мястото на интериорния дизайнер в строителния процес на събитие, организирано от АИДБ, а серия от продуктови презентации запозна със системи за умен дом, спестяване на енергия, иновации при монолитното сухо строителство и др.
 
Университетът по архитектура, строителство и геодезия и Национален център по сеизмично инженерство представиха експертизата си за "Земетресенията в Албания и Хърватия и уроците за България".

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: Интер Експо Център   Архитектурно-строителна седмица   НКИЗ   ОВК   автоматизация  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...