Industry Info  
Festo
Festo

Weishaupt с нова интернет страница на български език

09.07.2021   |   Бизнес
 

Weishaupt, един от световните лидери в производството на горелки и отоплителна техника,  представи изцяло обновен сайт на български език.

“Новият сайт представя по интерактивен и интересен начин с точни описания всички предимства и фукционалности на горелките Weishaupt. Специално внимание се отделя на напредналите технологии за горелки като Weishaupt multiflam, системата за рециркулация на димните газове и процесът на предварително смесване на гориво Premix. Съдържанието в сайта е обширно, като представя по завладяващ начин и историята на фирмата”, обясняват от Weishaupt. 

Всички заинтересовани от безупречната техника на Weishaupt могат да намерят безпроблемно информационен материал за горелките Weishaupt, както и снимки, документи и контакти в България и целия свят.

Търговското представителство на фирмата в България доставя високоефективни и нискоемисионни горелки с мощности до 32 000 kW, които са подходящи за работа с всички горива. Продуктите на Weishaupt се отличават с прецизната си разработка, висококачествена изработка, експлоатационна надеждност и максимална ефективност, отбелязват от компанията.

     
Източник: Weishaupt

Ключови думи: Weishaupt   горелки   отоплителна техника  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...