Industry Info  
Festo
Festo

Геотехмин реализира нов проект в рамките на благотворителната програма "Българските добродетели"

08.07.2021   |   Бизнес
 

С тържествен водосвет за здраве и благоденствие бе отбелязано приключването на ремонтните дейности на покрива на МБАЛ "Проф. д-р Александър Герчев" в Етрополе.

Ремонтът на болницата е вторият социално значим проект, реализиран в рамките на благотворителната програма "Българските добродетели" със средства на четири дружества от Група Геотехмин – Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг.

На събитието присъстваха кметът на общината Димитър Димитров, заместник-кметът Станка Димитрова, д-р Галя Василева, управител на болницата, представители на дарителите – Доминик Хамерс, изпълнителен директор на Геотехмин, и инж. Драгомир Драганов, изпълнителен директор на Елаците-Мед, лекари, медицински сестри и др.

Болницата в Етрополе е общинско лечебно заведение с голямо обществено значение. В нея се обслужва, диагностицира и лекува населението на общината, както и пациенти от други райони – Ботевград, Правец, Златица, Ябланица, Тетевен. Персоналът ѝ е с доказан професионализъм и утвърден авторитет, посочват от Геотехмин.

Благотворителната програма "Българските добродетели" е основана от управителя на Геотехмин проф. дтн инж. Цоло Вутов. През 2020 г. по негова инициатива бяха подписани споразумения за подпомагане на социално значими проекти в пет общини заради очакваните последствия от пандемията от Covid-19.

В началото на годината бе завършен друг проект по програма "Българските добродетели" за Етрополе – ремонт в СУ "Христо Ясенов".

     
Източник: Геотехмин

Ключови думи: Геотехмин   Елаците-Мед   Геострой   Геотрейдинг   Covid-19  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...