Industry Info  
Festo
Festo

Стартира третото издание на инженерната академия на R&М България Производство

06.07.2021   |   Бизнес
 

R&М България Производство, част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, приема кандидатури за третото издание на стажантската си програма "Инженерна академия" 2021 – 2022. 

Стажът продължава една година и ще започне през септември 2021 г. в производствената база на компанията в кв. "Хаджи Димитър" в София.

Както кандидатстването, така и самата академия преминават през няколко етапа, като основната цел е подготовката на младите инженери за работата им в реална среда. Одобрените кандидати преминават през пет модула на обучение в  ключови инженерни отдели, посочват от компанията и допълват, че по време на обучението стажантите получават мотивиращо възнаграждение.

Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в R&М България Производство.

Инженерната академия на R&M България Производство е подходяща за завършили трета година в университет (инженерна специалност) или току-що дипломирани инженери. За кандидатстване е необходимо да се изпрати актуална автобиография, както и описание на личната мотивация и краткосрочните професионални цели.

Повече информация за изискванията за прием в инженерната академия може да получите на  мейл: recruitment_bg@rdm.com или на office_bg@rdm.com.

     
Източник: R&М България Производство; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: R&М България   стажантски програми  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...