Industry Info  
Festo
Festo

Hitachi ABB Power Grids става Hitachi Energy

01.07.2021   |   Бизнес
 

Hitachi ABB Power Grids обяви промяна на името и корпоративната си идентичност, считано от октомври 2021 г. 
 
Преименуването в Hitachi Energy отразява бързо развиващата се ситуация на енергийния пазар и възможността за създаване на икономическа, екологична и социална стойност с фокус върху осигуряването на устойчиво енергийно бъдеще. "Съчетавайки усъвършенствани дигитални решения и услуги, като Hitachi Lumada, с енергийна платформа, изградена на базата на уникални експертни познания и опит в областта, бизнесът обслужва клиенти и партньори, които съвместно създават глобални решения за решаване на общото предизвикателство за приобщаващо и справедливо бъдеще с неутрални въглеродни емисии", посочват от компанията.
 
Тошиаки Хигашихара, изпълнителен председател на Борда на директорите и главен изпълнителен директор на Hitachi, отбеляза, че "Hitachi и Hitachi Energy ще допринесат за решаването на социалните проблеми и подобряването на качеството на живот на хората, като осъществят социална иновация в енергийния сектор, работейки рамо до рамо с клиентите и партньорите".
 
Кейджи Коджима, президент и главен директор Оперативна дейност, изрази увереност, че Hitachi Energy ще поведе в иновациите в сектора. "Hitachi ще комбинира цифрови технологии като Lumada с усъвършенстваните енергийни технологии на Hitachi Energy, за да предостави иновативни енергийни решения, които създават добавена стойност от социално, екологично и икономическо значение", заяви Коджима.
 
"Енергийният сектор продължава да се развива, точно както и ние", заяви Клаудио Факин, главен изпълнителен директор на Hitachi ABB Power Grids, и допълни, че с новото име Hitachi Energy компанията разширява ангажимента си към създаването на добавена стойност за клиентите, служителите и обществото.

     
Източник: Hitachi ABB Power Grids

Ключови думи: Hitachi   ABB   енергийни технологии  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...