Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

BI-MU и Xylexpo ще се проведат паралелно през 2022 г.

23.06.2021   |   Предстоящо
 

От 12 до 15 октомври 2022 г. в изложбения център fieramilano Rho ще се проведат 33-ото издание на изложението BI-MU, представящо новостите от света на металообработващите машини, роботиката и автоматизацията, и Xylexpo, търговски панаир за дървообработващи технологии и компоненти за мебелната индустрия. Организатори на  изложенията са съответно Италианската асоциация на производителите на металорежещи машини, роботи и системи за автоматизация UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE и Асоциацията на италианските производители на дървообработващи машини Acimall.

"Освен по-широка технологична гама, посетителите ще имат достъп до богата програма от събития, задълбочени дебати по технически, технологични и икономически теми, свързани с двата сектора, презентации, семинари и конференции. Специално внимание ще бъде отделено на темите за дигитализацията и устойчивостта, две ключови концепции за бъдещото развитие на индустрията и глобалната икономика", коментират организаторите.

"Гордеем се, че BI-MU и Xylexpo са включени в нашия календар вече в продължение на над петдесет години. Това е висока оценка за нашите изложбени площи и услугите, предлагани от Fiera Milano. Вярвам, че решението за съвместното провеждане на тези събития ще донесе допълнителни ползи за организаторите и изложителите", коментира Лука Палермо, управляващ директор на Fiera Milano.

     
Източник: BI-MU,Xylexpo; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: BI-MU   Xylexpo   fieramilano Rho   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...