Industry Info  
Festo
Festo

Продуктите на SKF вече могат да се закупят бързо и ефективно от оторизирани дистрибутори чрез SKF eMarketplace

 

В днешния дигитален свят клиентите предпочитат удобствата на онлайн поръчките с лесен за работа интерфейс и наличие на разнообразна техническа информация под ръка. За да предложи по-добро изживяване на своите клиенти, SKF създаде ново онлайн решение – eMarketplace.

Новата платформа е разработена на местно ниво от SKF България и целта е да се улесни връзката между клиентите на фирмата и дистрибуторите.

SKF eMarketplace е "отворен за бизнес" от 23 юни 2021 г.

Онлайн платформата предлага на клиентите алтернативен начин за покупки особено когато нямат нужда да се свържат с продавач. Той ги свързва с оторизираните дистрибутори на SKF и им предлага възможност да разглеждат продукти и наличности от необходимите артикули. Ако продуктът не е на склад, те могат просто да поискат оферта и срок на доставка чрез системата. Това е високо ефективен начин за улесняване на бизнес транзакции между клиенти и оторизиран дистрибутор на SKF по техен избор.

"Въпреки че потенциалът за растеж на електронния бизнес за индустриални продукти на българския пазар беше значителен още преди ерата на пандемията, дигиталните платформи бяха донякъде подценени от местните индустриални доставчици. Причините се крият не само в общото ниско ниво на използване на съвременни бизнес инструменти, остарели ERP системи, нисък инвестиционен потенциал на малкия и среден бизнес и други, но също така и в ниската популярност и надеждност на B2B електронните магазини и опасенията за автентичността на произход. Очевидно нашият проект дойде в точното време и място", заяви Албена Скорчева, Развитие дистрибуторска мрежа, SKF България.

Тази платформа за електронна търговия е просто още един начин, по който SKF цели да подкрепи клиентите си с цифрови решения. "Чрез по-нататъшно утвърждаване и подобряване на присъствието на нашите оторизирани дистрибутори, предоставяйки им платформа за електронен бизнес от световна класа, ние вярваме, че eMarketplace ще увеличи възможностите за онлайн продажби на нашите партньори и ще привлече клиенти, които вече пренасочват бизнеса си към дигиталните платформи", добави Скорчева.

     
Източник: SKF България

Ключови думи: SKF България   SKF eMarketplace  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...