Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric удължава сроковете за участие в конкурса "Стартирай 4.0"

23.06.2021   |   Бизнес
 

Поради големия интерес от страна на предприятията у нас сроковете в конкурса в помощ на процесите по дигитализиране на българската индустрия "Стартирай 4.0" са удължени, съобщават от Schneider Electric България.

Фирмите, които проявяват интерес, могат да подават заявки за участие на страницата на Schneider Electric България до 31 юли т.г.

Срокът за подаване на завършени кандидатури се удължава с 2 месеца до 30 септември, а оценяването на проектите ще протече от 1 до 31 октомври 2021 г.

"Вече 30 компании подадоха заявки за участие в надпреварата", пояснява Христо Николов, продуктов мениджър в направление "Индустриална автоматизация" на Schneider Electric България. "Като удължаваме сроковете за заявка и изготвяне на проектите, ние като организатори даваме шанс на повече предприятия да участват, както и достатъчно време на кандидатите да изготвят спокойно своите проекти и презентации. В хода на срещите установихме, че макар да е интересна, темата е все пак нова и компаниите имат нужда от повече време, за да изградят верния подход", допълни той.

Конкурсът "Стартирай 4.0" цели да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството. Право на участие имат всички предприятия, които произвеждат продукти за крайно потребление на територията на България. Пълните условия са поместени на уебстраницата на Schneider Electric България.

Инициативата се осъществява в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с участието на Либхер Хаусгерете Марица и Монделийз Интернешънъл. Партньорите вече излъчиха членове на журито и ще подпомогнат процеса на консултиране на участниците. Отличените две предприятия ще получат безплатно лицензи за три дигитални приложения на Schneider Electric, както и цялостната интеграция на проекта. Награди се осигуряват и от Коника Минолта.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Стартирай 4.0   дигитална трансформация  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...