Industry Info  
Festo
Festo

Phoenix Contact обогати серията кабелни конектори PRO с нови модели

21.06.2021   |   Бизнес
 

Phoenix Contact разшири серията кръгли конектори с размери от М17 до М40 PRO с нови модели, съобщават от ВиВ Изоматик, официален представител на фирмата в България.

Новите мъжки и женски конектори размер М23 позволяват по-голяма гъвкавост при свързване на устройства и окабеляване на системи, посочват от фирмата. Те са съвместими както със стандартната система за заключване, така и със системата ONECLICK. Моделите за кабели за пренос на сигнал са 6- до 19-контактни за ток до 20 A и напрежение до 300 V. Моделите за захранващи кабели са 6- и 8-контактни с допълнителна защита за ток до 30 A и напрежение до 630 V.

Серията PRO вече включва и мъжки, и женски конектори размер М17, съвместими със стандартна и с бърза система за заключване. Конекторите за кабели за пренос на сигнал са 8- до 17-контактни за ток до 8 А и напрежение до 60 V, а тези за захранващи кабели – 4- до 9-контактни с допълнителна защита за ток до 25 А и напрежение до 630 V.

Серията М17 до М40 PRO предлага унифицирани решения за пренос на сигнал и захранване. Системата ONECLICK позволява бързо и безопасно свързване на различни устройства, посочват от фирмата, като добавят, че стандартната и бързата система за заключване са съвместими с продуктите на различни производители, което ги прави подходящи за използване в цял свят.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Phoenix Contact   PRO   кабелни конектори   ONECLICK  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...