Industry Info  
Festo
Festo

Съпътстващата програма на Архитектурно-строителната седмица с акцент върху дигитализацията и кръговата икономика

15.06.2021   |   Събитията
 

Дигитализацията и кръговата икономика, сградните паспорти и иновативни продукти са сред акцентите на съпътстващата програма на изложението Архитектурно-строителна седмица, което ще се проведе от 16 до 19 юни 2021 г.

На 16 юни експерти от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС), Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП) и Камарата на архитектите в България (КАБ) ще участват в кръгла маса за сградните паспорти. На отделно събитие БАИС ще представи Ръководство за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения, а FROTCOM BULGARIA ще демонстрира възможностите на своите системни решения при управление на автопаркове.

Качеството в съвременното проектиране е акцентът на семинар, организиран от КИИП на 17 юни. BAU Academy ще проведе събитие, фокусирано върху комуникационната и маркетинг платформа за въвеждане на иновативни материали, технологии и решения в строителството. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) ще запознае присъстващите с дейността и визите си. Hörmann ще представи продуктите си, а Българският съвет за устойчиво развитие – ново решение за изчисляване на интегрирания въглерод в материалите. Екотерми Проект ще покаже интелигентни хибридни сградни системи за отопление и охлаждане.

На 18 юни ще се състои международна конференция на тема „Кръгова икономика. Малките и средни предприятия в строителството в условията на зелен и дигитален преход“. Събитието се организира от Камара на строителите в България (КСБ), Интер Експо Център и Клийнтех със съдействието на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Интериорният дизайнер и ролята му в строителния процес ще са акценти в събитието на Асоциацията на интериорните дизайнери в България.

В същия ден Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) и Национален център по сеизмично инженерство представят експертизата си за „Земетресенията в Албания и Хърватия и уроците за България“, а Елко Еп България ще коментира възможностите на системите за умен дом.

Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: Интер Експо Център   Архитектурно-строителна седмица   НКИЗ   дигитализация   кръгова икономика  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...