Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Стара Загора ще бъде домакин на годишната среща на AIBEST

11.06.2021   |   Събитията
 

На 25 юни т.г. Стара Загора ще бъде домакин на годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), съобщиха от пресцентъра на Общината.

Темата на форума ще бъде "Експанзия на индустрията на знанието на регионално ниво". Ще бъдат дискутирани факторите и мерките, които трябва да бъдат взети на локално и национално ниво за привличането на нови инвестиции и за създаването на благоприятна бизнес среда за развитие на сектора, който по последни данни формира 5% от БВП на страната.

Организатори на събитието са AIBEST в партньорство с община Стара Загора. Участие с дискусията ще вземат представители на местната и държавната власт и институции, както и големи международни и български компании и неправителствени организации.

В рамките на конференцията ще бъде направен анализ на сектора на бизнес услугите с висока добавена стойност през последната година в България, прогноза за отражението на глобалната пандемия върху него през 2021 г. и ще бъде начертана посоката на развитие на индустрията. Ще бъдат посочени и факторите за развитие на сектора в страната и експанзията й на регионално ниво, връзката между държавата, големите компании и стартъпите като възможност за ускоряване на бизнес трансформациите.

Можете да се регистрирате за участие в конференцията тук

     
Източник: Община Стара Загора

Ключови думи: AIBEST   аутсорсинг  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...