Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric представи критериите за участие в конкурса "Стартирай 4.0"

10.06.2021   |   Бизнес
 

С наближаването на крайния срок за подаване на заявка за участие в конкурса в помощ на процесите по дигитализиране на българската индустрия "Стартирай 4.0", Schneider Electric припомня критериите за оценка на проектопредложенията.
 
В конкурса ще бъдат отличени две български предприятия. Наградата включва пакет от дигитални решения на Schneider Electric, обединени в обща архитектура, както и цялостна интеграция на проекта.
 
Предприятията, проявяващи интерес към участие в "Стартирай 4.0", трябва да включат в своите проектопредложения разчет на предвидените спестявания, като откриването на възможност за по-високи спестявания в процентно отношение спрямо оборота и размера на предприятието ще бъде отличавано. Този критерий ще бъде с тежест 40%.
 
Проектопредложенията трябва да включват още визия за надграждане и разширение на обхвата на внедрената от Schneider Electric дигитална система и аргументирани очаквания за конкурентни предимства, като всеки от тези два критерия ще бъде с тежест 20%.
 
С тежест 10% ще бъдат оценявани включените зелени политики и практики, обхващащи сертификации и съществуващи към момента политики по опазване на околната среда в предприятието, както и оценка на ефекта от дигитализацията върху зелените практики.
 
В своите проектопредложения фирмите трябва да посочат и точен екип от хора, които ще подпомогнат специалистите на Schneider Electric и/или техните системни интегратори, в случай че предприятието бъде отличено. За успешни внедрявания се очаква подкрепа от мениджмънта, ИТ специалистите и оперативния персонал. Този критерий също ще бъде с тежест 10%.
 
На този етап това, което трябва да направят фирмите, проявяващи интерес за участие в конкурса, е просто да подадат заявка за участие до 15 юни 2021 г. на сайта на Schneider Electric България. Самите завършени кандидатури ще се подават до 31 юли 2021 г., като Schneider Electric има ангажимента да съдейства и води кандидатите през целия процес на изготвяне на проектопредложенията. 
 
Повече информация за критериите за оценка и условията за кандидатстване можете да намерите тук

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Стартирай 4.0   дигитализация  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...