Industry Info  
Festo
Festo

Дни на българския бизнес в Архангелск

08.06.2021   |   Събитията
 

Центърът на промишлеността на Република България (ЦПРБ) в Москва съвместно с Търговско-промишлената палата на Архангелска област организира бизнес събитие на тема: "Дни на българския бизнес в Архангелск. България – мост за руския бизнес в ЕС. Инвестиционни възможности в България и Русия", съобщават от Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Събитието ще се проведе от 23 до 25 юни 2021 г., като има възможност за онлайн участие в деловото мероприятие на 23 юни.

Партньорските компании от руска страна проявяват интерес към сътрудничество с български фирми в секторите машиностроене, промишлено оборудване, металообработващи машини, подемна техника, хранително-вкусова промишленост, нови технологии, внос и износ на различни видове стоки и товари, туризъм, транспортни услуги и логистика, инвестиционни проекти и др.

За повече информация можете да се свържете с Димитър Георгиев, главен специалист в ЦПРБ в Москва, на мейл: d.georgiev@cprb.ru или на телефон: +7 495 726 58 01, +7 963 679 82 93, +7 977 133 66 21 (Viber и WatsApp).

     
Източник: БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БТПП   ЦПРБ   машиностроене   металообработващи машини   логистика  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...