Industry Info  
Festo
Festo

Комет Електроникс и Microchip Technology организират нова серия безплатни обучения

01.06.2021   |   Събитията
 

Комет Електроникс и Microchip Technology обявиха безплатна серия от три технически обучения за инженери и дизайнери, които ще се проведат през PIC & AVR седмицата от 7 до 9 юни 2021 г.

Обученията ще представят в детайли портфолиото от решения с MCU8 контролери на Microchip, както и някои от добрите практики при реализация на устройства, базирани на PIC & AVR контролери.

Първият уебинар ще се състои на 7 юни oт 15:00 ч. и ще се фокусира върху независимите от ядрото периферни модули (Core Independent Peripherals - CIP) и преимуществата, които носи използването им в реални проекти. Ще се демонстрира как да се конфигурира CIP в примерно приложение с помощта на развойните средства на Microchip.

На втория уебинар, който ще се състои на 8 юни от 15:00 ч., ще се обсъждат теми като устойчивост, надеждност и безопасност на крайните изделия с фокус върху стандартите за функционална безопасност, които се поддържат от PIC и AVR микроконтролерите.

Третият уебинар от серията, планиран за 9 юни от 15:00 ч., ще представи възможностите и периферните модули за реализиране на сензорни (touch) приложения, налични в PIC и AVR микроконтролерите.

Можете да се регистрирате за участие в обученията тук. Само регистрирани участници ще могат да се включват в сесиите. Работният език ще бъде английски.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Microchip   PIC   AVR   Core Independent Peripherals  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...