Industry Info  
Festo
Festo

Механизмът Easy Lock на Schneider Electric с награда Red Dot Product Design Award 2021

21.05.2021   |   Технологии
 

Schneider Electric получи наградата Red Dot Product Design Award 2021 за механизма Easy Lock, използван в plug-in блоковете в шинопроводите I-LINE Track, съобщават от фирмата.

Наградата е признание за изключителния дизайн и качество на механизма Easy Lock и останалите иновации в шините I-Line Track, които отговарят на изискванията за висока надеждност и гъвкавост на центровете за данни, отбелязват от Schneider Electric.

От фирмата обясняват, че благодарение на механизма Easy Lock се опростява инсталирането и свързването на шинопроводите. "Plug-in блокът може лесно и безопасно да се инсталира или демонтира за пет секунди без никакви инструменти. Това е десет пъти по-ефективно от конкурентни шинни системи", посочват от Schneider Electric и добавят, че потребителите харесват и други характеристики на блока, като например индикатора, който показва дали устройството работи или е заключено.

Schneider Electric е вложила десет патентовани иновации в шинопроводите I-LINE Track, за да подобри токопроводимостта и надеждността на свързването и да намали необходимото инсталационно пространство с 60%. Други цифрови иновации спомагат за откриването и бързото локализиране на повреди, следят за качеството на захранването и автоматизират операциите и поддръжката, за да спомогнат за намаляването на енергопотреблението и въглеродния отпечатък на центровете за данни.

"Механизмът Easy Lock е пример за това какво прави Schneider Electric, за да осигури на партньорите и клиентите си опростени и надеждни решения, които ще им помогнат да пестят време и разходи, да увеличат надеждността и да следват своите цели в областта на корпоративната ефективност", коментира Ли Руи, ръководител енергиен мениджмънт в Schneider Electric Китай.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Easy Lock   I-LINE   шинопроводи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...