Industry Info  
Festo
Festo

Индустриалната зона на Българово посреща нов инвеститор - 21.05.2021

21.05.2021   |   Начало»Проекти

С-Тръст Груп стартира изграждането на център за дигитализация и управление на документи в създадената от Община Бургас индустриална зона на гр. Българово, съобщават от Общината.

Инвестиционният проект предвижда поетапно изграждане и въвеждане в експлоатация на хранилището. Дигиталният център ще бъде с максимално ниво на сигурност, посочват от фирмата.

През следващите години Община Бургас планира да продължи да развива индустриалните си зони. Фаза 1 – парцелите край ез. Вая, на Индустриален и логистичен парк вече е пълна с работещи и новостроящи се предприятия. Напредва изграждането на комуникации за Фаза 2 – на входа на "Меден рудник", като първите инвеститори вече са заявили интерес. Терените в малката зона край Българово са продадени. В Индустриална зона "Мадика" започна изграждането на довеждаща инфраструктура.

Общината обмисля и нова бизнес зона при Пети километър. Предстои и подписване на меморандум, по силата на който Община Бургас ще си сътрудничи с Община Пловдив и СНЦ "Клъстер Тракия икономическа зона" в процеса за привличане на инвеститори.

     
Източник: Община Бургас

Ключови думи: индустриални зони   дигитализация  

Област: Проекти  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Проекти
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...