Industry Info  
Festo
Festo

26-ото Международно изложение за автоматизация Automaticon във Варшава се отлага

20.05.2021   |   Предстоящо
 

Планираното за тази година издание на Международното изложение за автоматизация Automaticon във Варшава се отлага заради усложнената епидемична обстановка, съобщиха организаторите от Lukasiewicz – PIAP. Новите дати са от 26 до 28 януари 2022 г. Според организаторите възможността за провеждане на събитието на живо е важна за индустрията, а тази година това не е възможно заради пандемията от COVID-19.

26-ото издание на Automaticon ще бъде първото, което ще се проведе в нов формат заедно с изложенията за електроапаратура и осветление – Elektrotechnika и Swiatlo. Целта на организаторите е да създадат голямо изложение, което да представи нови продукти, машини, устройства и технологии, както и иновативни решения. Изложението ще включва няколко тематични секции, за да предостави всеобхватна информация за възможностите за развитие на индустрията, както и тенденции като автоматизация и роботизация.

"Искаме форумът в качеството си на тясноспециализирано изложение да бъде място за срещи на целия иновативен индустриален сектор, но също така и платформа за бизнес общуване и споделяне на последните технологични решения, които играят съществена роля в развитието на модерните технологии в полските предприятия", казва Яцек Фронтчак, заместник-директор на Lukasiewicz – PIAP. Програмата включва и съпътстващи конференции и семинари, които ще бъдат излъчвани онлайн. Ще бъдат връчени и отличията Златен медал AUTOMATICON.

Предишните издания на изложението привлякоха близо 10 000 посетители от Полша и чужбина, 500 компании от сектора и близо 300 изложители.

     
Източник: Lukasiewicz – PIAP

Ключови думи: Lukasiewicz – PIAP   Automaticon   Elektrotechnika   Swiatlo   роботизация   автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...