Industry Info  
Festo
Festo

26-ото Международно изложение за автоматизация Automaticon във Варшава се отлага

20.05.2021   |   Предстоящо
 

Планираното за тази година издание на Международното изложение за автоматизация Automaticon във Варшава се отлага заради усложнената епидемична обстановка, съобщиха организаторите от Lukasiewicz – PIAP. Новите дати са от 26 до 28 януари 2022 г. Според организаторите възможността за провеждане на събитието на живо е важна за индустрията, а тази година това не е възможно заради пандемията от COVID-19.

26-ото издание на Automaticon ще бъде първото, което ще се проведе в нов формат заедно с изложенията за електроапаратура и осветление – Elektrotechnika и Swiatlo. Целта на организаторите е да създадат голямо изложение, което да представи нови продукти, машини, устройства и технологии, както и иновативни решения. Изложението ще включва няколко тематични секции, за да предостави всеобхватна информация за възможностите за развитие на индустрията, както и тенденции като автоматизация и роботизация.

"Искаме форумът в качеството си на тясноспециализирано изложение да бъде място за срещи на целия иновативен индустриален сектор, но също така и платформа за бизнес общуване и споделяне на последните технологични решения, които играят съществена роля в развитието на модерните технологии в полските предприятия", казва Яцек Фронтчак, заместник-директор на Lukasiewicz – PIAP. Програмата включва и съпътстващи конференции и семинари, които ще бъдат излъчвани онлайн. Ще бъдат връчени и отличията Златен медал AUTOMATICON.

Предишните издания на изложението привлякоха близо 10 000 посетители от Полша и чужбина, 500 компании от сектора и близо 300 изложители.

     
Източник: Lukasiewicz – PIAP

Ключови думи: Lukasiewicz – PIAP   Automaticon   Elektrotechnika   Swiatlo   роботизация   автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...