Industry Info  
Festo
Festo

НКИЗ и ЛТУ подписаха меморандум за сътрудничество

18.05.2021   |   Бизнес
 

Национална компания индустриални зони (НКИЗ) и Лесотехническият университет (ЛТУ) в София подписаха меморандум за сътрудничество.

Ректорът на висшето учебно заведение проф. Иван Илиев одобри идеята студенти от ЛТУ да изготвят проект за озеленяване пред административната сграда на НКИЗ в Икономическа зона София-Божурище. По думите на изпълнителния директор на НКИЗ д-р Антоанета Барес това ще е едно добро начало за сътрудничеството между НКИЗ и ЛТУ.

Д-р Барес обяви плановете на НКИЗ да организира майсторски класове, в които мениджъри от водещи компании и инвеститори от зоните на дружеството да изнасят лекции в университетите и професионалните училища, с които то работи. "Планирали сме след преустановяване на противоепидемичните мерки да направим Ден на отворените врати в Икономическа зона София-Божурище. По този начин младите специалисти ще видят "на живо" как работи бизнесът на територията на индустриалната зона и ще придобият нови знания за реалната бизнес среда", отбеляза д-р Барес.

Проф. Илиев потвърди готовността на университета да си партнира с НКИЗ, за да могат студентите да придобият знания и практически умения в реалната бизнес среда на индустриалните зони.

     
Източник: НКИЗ

Ключови думи: НКИЗ   ЛТУ   индустриални зони  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...